Danmark

Dansk Melodi Grand Prix-stjerne dør pludseligt

Den danske musiker og sanger John Hatting er død. Han skrev flere Melodi Grand Prix-hit.

Dansk Melodi Grand Prix-stjerne dør pludseligt

Den danske sanger og musiker John Hatting er pludseligt afgået ved døden 64 år gammel. Det skriver Ekstra Bladet med henvisning til en Facebook-besked fra John Hattings ven og kollega, Kim Schwartz

- Min ven og kollega igennem snart 20 år John Hatting er død. Mange, mange stunder har vi haft sammen med kærlighed til musikken som fællesnævner og vi fik da også skrevet en del sange sammen

-Tak for det du lærte mig kammerat og hvil i fred, vil savne dig !!! Ubegribeligt, vi skålede for 2 dage siden til min fødselsdag - Og nu er du væk !!!, skriver Kim Schwartz.

John Hatting var medlem af gruppen Brixx, der i 1982 vandt Dansk Melodi Grand Prix med sangen 'Video Video'.

Efter succesen med Brixx etablerede John Hatting med sin ægtefælle Lise Haavik duoen Trax.

I 1986 deltog Trax i Melodi Grand Prix med sangen 'Du er fuld af løgn' skrevet af John Hatting. Sangen vandt konkurrencen, og deltog derfor bagefter i Det Europæiske Melodi Grand Prix, hvor den blev fremført af Lise Haavik og opnåede en sjetteplads.

- Ja, jeg har også hørt det, og det er desværre sandt. Det er sket meget pludseligt, og det er naturligvis meget trist, men jeg ved ikke noget om omstændighederne, siger Lise Haavik, der blev skilt fra John Hatting i 1988, til Ekstra Bladet.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.