Dansk sangerinde afslører babyens navn

I starten af juli blev "Når tiden går baglæns"-sangerinden Clara Sofie mor, og nu afslører hun, at datteren skal hedde Sara.

18. juli 2016 07:54

Efter at være gået en hel uge over tid kunne Clara Sofie endelig byde sin sommerbaby velkommen til verden søndag den 3. juli.

Derfor har den 35-årige sangerinde haft rigeligt med tid til at gruble over et navn til datteren, og nu afslører Clara Sofie på Instagram, hvad den lille ny skal hedde.

- Baby Sara 14 dage, skriver hun kortfattet til fotoet af sin lille pige efterfulgt af blandt andet hashtagget "god søndag".

Clara Sofie er kendt for sit samarbejde med dj'en Rune RK og monsterhittet "Når tiden går baglæns". Tiden blev i den grad forandret for sangerinden, da hun fødte sin lille pige i starten af juli.

- For et døgn siden blev livet, som jeg kender det, ændret for evigt. 55 centimeter og 4360 gram lavet med kærlighed, skrev hun til et billede, hvor hun har lille Sara liggende på brystet.

Tillykke-beskederne strømmede straks ind til sangerinden, som efterfølgende skrev en hilsen til sine Instagram-følgere.

- Kære alle, tusind tak for alle jeres lykønskninger! Det er helt overvældende og rør mig dybt. Vi har det godt alle tre, skrev hun og tilføjede:

- En kæmpe respekt for alle fødende kvinder derude. Forstår først nu, hvad det egentlig er, kvindekroppen er i stand til, og hvor vildt det er.

- Og respekt til alle jer mænd, der samler os op, når kræfterne slipper og fortæller os, hvor sexede vi er (og mener det), når vi føler os reduceret til en omvandrende madpakke, lød det fra hende.

Lille baby-Sara bliver født ind i en meget musikalsk familie. Clara Sofies kusine er ingen ringere end stjernesangerinden Oh Land, som i vinter blev mor til sønnen Svend.

Se det søde babybillede her: https://www.instagram.com/p/BH9zCifhCD-/?taken-by=clarasofiedk

Og se billedet efter fødslen her: https://www.instagram.com/p/BHc5RtbhEI-/?taken-by=clarasofiedk

/ritzau/FOKUS

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...