Dansk sangerinde skal være Mads Mikkelsens kone

Sangerinden Oh Land kan til næste år opleves som skuespiller i Kristian Levrings westernfilm.

Dansk sangerinde skal være Mads Mikkelsens kone

Det er nok de færreste kvinder, der ville takke nej til at være Mads Mikkelsens kone. I instruktøren Kristian Levrings nyeste projekt, westernfilmen "The Salvation", har den danske sangerinde Nanna Øland, bedre kendt som Oh Land, fået den mulighed.

Hun skal nemlig spille den danske filmdarlings hustru i dramaet, der blev optaget i Sydafrika. Filmen handler om nybyggere i USA i 1870'erne.

- Jeg var til casting i London, hvor jeg mødtes med Kristian (Levring, red.) og spillede rollen igennem. Han sagde, at han gerne ville have mig til rollen, men han var lidt bekymret for, om jeg så for ung ud, fortæller Nanna Øland til Newspaq.

Med sine 28 år er hun lige godt 20 år yngre end Mads Mikkelsen.

- Derfor skulle jeg til en ekstra casting i Los Angeles, hvor de sminkede mig fem år ældre. Det var ret sjovt at se. Men det endte faktisk med, at der var så meget støv i Sydafrika, hvor vi optog, at de slet ikke behøvede at sminke mig ældre. Det der støv satte sig over det hele, så jeg automatisk lignede en på 100 år, siger hun og griner.

For sangerinden, der som yngre spillede meget teater og da også har haft en enkelt mindre rolle i filmen "Hvid Nat" fra 2007, er det den første store rolle.

- Det var fuldstændigt fantastisk at være med og noget af det sjoveste, jeg nogensinde har prøvet, siger hun.

- Mads Mikkelsen var så sød og opmuntrende og gjorde mig på intet tidspunkt usikker på, hvad det var jeg skulle gøre, fortæller hun.

Filmen har forventet premiere i oktober 2014.

Newspaq

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.