Dansk sangerinde slået ned i byen

Den danske sangerinde Freja Kirk blev overfaldet og tæsket, da hun prøvede at forsvare sin kæreste.

En hyggelig aften i byen udviklede sig til et mareridt for den danske sangerinde Freja Kirk, og hendes kæreste, danseren og koreografen Sus Wilkins.

To mænd gik nemlig amok på parret, og på sin facebook-profil har Freja Kirk uploadet et billede af sit forslåede ansigt.

- Wow, jeg føler mig elsket. Tak for al jeres venlighed, kærlighed og støtte, skriver sangerinden og forklarer, hvad der er sket:

- Den anden aften forsvarede jeg min kæreste ved at sige "helt ærligt, drenge, opfør jer ordentligt" til to mænd, der sagde nogle rigtig grimme ting til hende.

- Det gjorde, at jeg fik en knytnæve i ansigtet og blev slået flere gange. Min modige kæreste fik mig væk derfra, mens mændene også slog hende. De to mænd er nu fanget, og jeg er ok, stadig i chok. Men ok, skriver sangerinden.

Også Sus Wilkins takker på sin facebookprofil for den støtte, parret har modtaget, men fortæller også, at de begge stadig er i chok over den voldsomme episode.

- Tak for alle de søde mails, beskeder og opkald. Vi er begge okay, men meget chokerede, skriver hun.

Freja Kirk blev først kendt, da hun deltog i programmet "Voice - Danmarks Største Stemme", men har siden skabt sig en karriere og hittet med numre som "Go" og "Forever".

Newspaq

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.