Dansk skuespiller filmer med 100 fotomodeller i Paris

Anders Heinrichsen kom for nylig hjem fra Paris efter at have filmet med stjerneinstruktøren Luc Besson.

648972441 Foto: Scanpix/Francois Guillot

648972441 Foto: Scanpix/Francois Guillot

De seneste par år har været travle for danske Anders Heinrichsen. Med roller i film som "Guldkysten" og tv-serierne "Badehotellet" og "Bedrag" har skuespilleren ikke været til at komme udenom.

Næste år bliver det dog endnu større, når han toner frem på det store lærred i selskab med superstjerner som Rihanna og Cara Delevingne i filmen "Valerian and the City of a Thousand Planets".

- Jeg tog til Paris i en uge og arbejdede på filmen. Det var virkelig sjovt, men meget ligesom at arbejde andre steder. Det var bare ti gange større, fortæller stjernespiren, der dog ikke skulle filme scener sammen med de to kendte kvinder.

Filmen er baseret på science fiction tegneserien "Linda og Valentin", der menes at have været grundlag for blandt andet universet i Star Wars.

Serien har ifølge Anders Heinrichsen et budget på godt en milliard danske kroner, og det kunne mærkes, fortæller skuespilleren.

- Der var hele tiden tre assistenter, som alle meddelelser skulle igennem, og hvis vi skulle filme udenfor, blev vi pakket ind i tæpper for at holde det hele hemmeligt. Det var meget sjovt, siger han.

Filmens instruktør er heller ikke en ukendt herre. Franske Luc Besson har stået i spidsen for film som "Lucy" og "Det Femte Element", og har en BAFTA-pris stående derhjemme.

- Jeg måtte da nogle gange taget mig selv i at tænke, "nå ja, nu står jeg og snakker med Luc Besson," så på den måde var det virkelig stort, siger Anders Heinrichsen.

Alligevel var det ikke mødet med den verdenskendte instruktør eller den scene, der blev indspillet med hovedrollen Dane DeHaan, der står klarest i hukommelsen.

- Det må være da jeg brugte to dage i selskab med 100 fotomodeller, griner den unge dansker.

Filmen har fået titlen "Valerian and the City of a Thousand Planets" og har planlagt dansk premiere den 20. juli 2017.

/ritzau/FOKUS

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.