Dansk speedway-talent: En lettelse at vinde et heat

Efter fire dårlige heat var Michael Jepsen Jensen glad for at slutte af med en heatsejr i Parken.

Dansk speedway-talent: En lettelse at vinde et heat

Det kørte ikke, som 21-årige Michael Jepsen Jensen ellers havde håbet på, da han lørdag aften missede semifinalerne i det danske speedway grand prix i Parken.

Den danske U/21-verdensmester, der for andet år i træk var med på et wildcard, er dog glad for, at han formåede at brage af sted med sejren i sit femte og sidste heat.

- Det er selvfølgelig en lettelse, at jeg vandt mit sidste heat. Også at jeg fik vist publikum, at det godt kunne lade sige gøre.

- Men jeg følte egentlig, at det var okay i alle fem heat. Og grejet kørte også okay, selvom vi godt nok ændrer lidt på det hele tiden for at gøre det bedre, siger Jepsen, der gav afkald på at forsvare sin titel som U/21-verdensmester for at køre med i Parken.

Men selvom han er skuffet over, at det ikke lykkedes ham at gå videre til semifinalerne, som han ellers havde håbet på, så fortryder han ikke sin prioritering.

Spørgsmål: Fortryder du, at du meldte afbud til U/21-VM?

- Nej, overhovedet ikke. Jeg har ikke lyst til at køre U/21-serien. Så det har jeg overhovedet ikke fortrudt.

- Jeg føler, at det tager for meget tid i forhold til, hvad jeg har kunnet bruge det til det sidste år, siger det unge speedway-talent, der inden lørdagens ræs i Parken udtalte, at han føler sig klar til at køre med i hele VM-serien allerede til næste år.

Og den overbevisning har han stadig trods lørdagens skuffelse.

- Jeg føler stadig 100 procent, at jeg er klar til VM-serien. Jeg synes selv, at jeg i dag gør det lige så godt som Nicki Pedersen, der kører fast med i serien.

- Så det er jeg overhovedet ikke i tvivl om. Det kan jeg lige så godt som alle de andre, siger Jepsen og afviser, at det var nerver, der spolerede hans ræs.

- Jeg følte ikke, at der var nerver på. Det er i hvert fald ikke noget, jeg har tænkt over.

- Tværtimod, så kunne jeg mærke, da jeg kørte ind, at selvom jeg ikke havde gjort det, som jeg gerne ville have gjort, så var publikum der stadigvæk.

- Og det betyder sindssygt meget. Det giver dig et kick. Men det er selvfølgelig træls, at jeg så ikke kunne leve op til det, siger Michael Jepsen Jensen.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.