Dansk speedwaykører: Jeg har otte liv tilbage

Kenni Larsen kan ikke huske skudulykke, men har fundet frem til, at han ikke forsøgte at begå selvmord.

Speedwaykøreren Kenni Larsen var i koma og svævede mellem liv og død, men overlevede den skudulykke, som han var udsat for i foråret.

Tirsdag aften var Kenni Larsen ude at se speedway i Sverige og stillede sig op og svarede på spørgsmål fra flere svenske medier.

- Jeg har det bedre end nogensinde. Jeg føler mig lykkelig, men indser, at jeg nu kun har otte liv tilbage, siger Kenni Larsen til ekuriren.se.

Han husker intet fra selve episoden, hvor han blev ramt af skud fra et luftgevær i hovedet.

- Fra dagene inden ulykken og to-tre uger efter er det helt blankt. Jeg kan ikke huske noget som helst af det, som skete, eller hvordan jeg fik kuglen i hovedet, siger han.

Der har været spekulationer om et muligt forsøg på selvmord, men det afviser Kenni Larsen.

- Man begyndte at fundere: Skød jeg mig selv? Forsøgte jeg at begå selvmord? Man legede med den tanke hver dag. Men det er umuligt.

- Jeg har tænkt over det og fundet ud af, at det var umuligt for mig at holde geværet så ret mod hovedet og nå aftrækkeren. Det er for langt med et luftgevær.

- Jeg tror, jeg er faldet eller har sat geværet ned med sådan en kraft, at den har udløst sig selv, siger Kenni Larsen til Aftonbladet.

Han har taget over ti kilo på i de seneste måneder, men håber, at han snart kan køre speedway igen.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.