Dansk stortalent laver første bundesligamål i kæmpesejr

Jacob Bruun Larsen var første mand på tavlen i Dortmunds sejr på hele 7-0 over Nürnberg i Bundesligaen.

20-årige Jacob Bruun Larsen har scoret et hav af mål for diverse ungdomshold. Onsdag kom han på tavlen i Bundesligaen for første gang. Foto: Elsa/Ritzau Scanpix

20-årige Jacob Bruun Larsen har scoret et hav af mål for diverse ungdomshold. Onsdag kom han på tavlen i Bundesligaen for første gang. Foto: Elsa/Ritzau Scanpix

Thomas Delaney er ikke den eneste dansker, der har markeret sig for bundesligaklubben Borussia Dortmund i denne sæson.

Unge Jacob Bruun Larsen er også kommet ind i varmen hos cheftræner Lucien Favre, og onsdag viste han prøver på sit store talent.

20-årige Bruun Larsen stod for en scoring og en assist, da Dortmund smadrede Nürnberg 7-0 i den bedste tyske fodboldrække.

Bruun Larsen var med fra start for anden gang i sæsonen. Også Thomas Delaney var blandt de 11 startende.

Bruun Larsen var på pletten med et elegant lob allerede i det niende minut. Det var dog ikke sket uden formidabelt forarbejde fra Christian Pulisic.

Amerikaneren fandt Bruun Larsen, som var løbet i dybden. Her lobbede han bolden over den fremstormende Nürnberg-målmand.

1-0-scoringen var ikke nok for Dortmund, som brugte resten af kampen på at ydmyge gæsterne.

Bruun Larsen lagde op til et af to Marco Reus-mål med en flad pasning skråt tilbage i banen. Delaney blev også noteret for en assist i storsejren, som sender Dortmund op på andenpladsen efter Bayern München.

Lidt længere nede i tabellen finder man RB Leipzig, der med Yussuf Poulsen i startopstillingen slog Stuttgart 2-0 og tog anden ligasejr i sæsonen.

RB Leipzig ligger på ottendepladsen i Bundesligaen efter fem spillerunder.

Borussia Mönchengladbach vandt hjemme 3-1 over Eintracht Frankfurt, som havde placeret målmand Frederik Rønnow på bænken.

Tidligere på dagen vandt Bayer Leverkusen 2-1 ude mod Fortuna Düsseldorf.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.