Dansk topscorer: Vores spil sad lige i øjet

Kristina Kristiansen var i hopla mod Tyskland, hvor hun styrede det hidtil bedste danske angrebsspil ved VM.

Dansk topscorer: Vores spil sad lige i øjet

Efter et par relativt anonyme kampe var kvindelandsholdets playmaker Kristina Kristiansen tilbage i vanlig energisk stil, da Danmark onsdag aften besejrede Tyskland med 31-28 og kvalificerede sig til VM-semifinalen.

Specielt i kampens første del var "Mulle" ustyrlig, og det var her, hun lavede de første af de i alt syv træffere, der gjorde hende til dansk topscorer i kampen. Tyskernes flade forsvar passede hende åbenlyst vældig godt.

- Det er jo det 6-0-system, som vi er vant til at møde hjemme i Danmark. Når vi spiller mod sådan et forsvar, har vi nogle systemer, der sidder lige i øjet, og det synes jeg, de gjorde i dag, siger Kristina Kristiansen.

Ud over sine egne scoringer var hun også kvinden bag en række perfekte indspil til stregspilleren Mette Gravholt.

- Vi havde snakket om, at vi gerne ville have stregspillerne mere med, og det må man sige, at vi fik. Når vi spillede bolden rundt og holdt gang i den, så blev der plads til at putte den ind til stregen eller ud til fløjene, siger Kristiansen.

Nu venter en semifinale mod Brasilien på fredag. Det var netop mod brasilianerne, at Danmark spillede sin hidtil dårligste kamp i turneringen i nederlaget på 18-23 i den indledende runde.

- Jeg håber, vi har lært, hvordan vi spiller mod den slags håndbold, Brasilien spiller. Der skal ses en masse video, så vi denne gang kan komme godt fra start.

- Jeg gider ikke blive nummer fire mere, så på fredag skal den have fuld skrue, siger den danske playmaker.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.