Dansk tv-vært hylder konen på bryllupsdag

Søndag kan tv-værten Mattias Hundebøll fejre etårs bryllupsdag med modellen Marie Plum

Mattias Hundebøll giftede sig sidste år med Marie Plum ved en ceremoni i haven. Til august stabler de den helt store fest på benene. Foto: Simon Læssøe/Scanpix
Gentofte 18. juni 2017 11:13 - Opdateret 18. juni 2017 23:21

GENTOFTE: Sidste år kulminerede kærligheden for musikeren og tv-værten Mattias Hundebøll, da han sagde ja til at dele livet med modellen og journalisten Marie Plum.

Det celebre par var omgivet af deres nærmeste, da de blev gift ved en ceremoni i haven, der var dekoreret med farverige vimpler.

Søndag 18. juni kan parret fejre deres første bryllupsdag. Den 34-årige tv-vært har benyttet lejligheden til at sende en sød hilsen til sin kone på det sociale medie Instagram, hvor han har delt en video med en række korte klip fra bryllupsdagen,

- Ét år siden i dag. Jeg elsker dig uendeligt dit lange, lækre hyl. Den smukkeste ceremoni hjemme i haven. Og til august fyrer vi op for århundredets fest, skriver han til billedet og tilføjer hashtagget "drømmepigen".

Bruden afslørede kort efter brylluppet, at parret ville vente et år med at afholde den helt store bryllupsfest.

- Så fik man lige skiftet Hein ud med Hundebøll. En smuk og dejlig dag i haven med Gentofte kommunes eneste enhedslister til at vie os. Den helt store bryllupsfest gemmer vi til næste sommer, skrev Marie Plum i juni sidste år til et billede fra haveceremonien.

Tatoveret minde

Mattias Hundebøll, der er vært på den danske udgave af MTV-programmet Ridiculousness, blev i slutningen af april fejret med en polterabend, der blandt andet bød på konkurrencer, fodboldkamp på storskærm, massage og quizzer.

Tv-værten har flere gange tidligere hyldet sin kone, som han i oktober 2015 fik sønnen, Carl-Egon, med.

I maj i år afslørede han på sin Instagram-profil, at han har fået foreviget mindet om det første møde mellem ham og modellen med en helt særlig tatovering på inderarmen.

Tatoveringen forestiller en rund ørering med fjer i, som Marie Plum bar på den afgørende aften.

Se opdateringen her

/ritzau/FOKUS

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...