Dansk VM-back: Vi kan slå alle hold

Når det danske landshold følger planen, som mod Tjekkiet, kan holdet besejre alle, mener Philip Larsen.

Dansk VM-back: Vi kan slå alle hold

Torsdagens kamp mod Tjekkiet bekræftede spillerne på det danske ishockeylandshold i, at Danmark på en god dag kan slå alle hold i verden.

Det mener backen Philip Larsen, efter at danskerne tvang stormagten Tjekkiet med 10 NHL-spillere ud i straffekonkurrence for at afgøre VM-kampen i Stockholm.

- Hvis vi spiller på denne måde, har vi en chance mod alle hold. Det var virkelig en holdindsats, siger Dallas-backen, der fik næsten 27 minutters istid og leverede en ny stærk præstation i det danske 1-2-nederlag.

- Der er en enorm holdmoral og et enormt "go" på det her hold. Vi ved, hvordan vi skal spille for at vinde. Vi fulgte planen næsten til punkt og prikke mod tjekkerne, siger Philip Larsen.

Det eneste, han efterlyser i kølvandet på fire tætte kampe, er, at danskerne havde lavet flere end de syv mål, det foreløbig er blevet til ved VM.

- Det kunne vi have gjort både mod Tjekkiet og tidligere i turneringen, for jeg synes, at vi har skabt chancerne. Jeg tror, det kommer, for det virkede som om, heldet tippede lidt over mod os mod tjekkerne, siger han.

Danmark er nu to point foran Slovenien, der indtager sidstepladsen i gruppe S. Da danskerne er bedst indbyrdes, skal slovenerne hente tre point mere end Danmark i de sidste tre kampe for at overlade nedrykningspladsen til danskerne.

- Vi tænker ikke rigtigt på Slovenien. De gør det, de gør, og vi gør det, vi gør. Hvis de vinder, må vi komme op med et eller andet, og så må vi tage det til den tid, siger Philip Larsen.

Slovenien møder Tjekkiet i eftermiddag, mens Danmarks næste opgave bliver kampen mod Schweiz lørdag klokken 12.15.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.