Dansk VM-målmand: Nu er det must-win mod Italien

Nederlaget til Norge har gjort ishockeylandsholdets møde med Italien ekstra vigtigt.

Spillernes matte blikke og hærgede ansigtsudtryk fortæller i virkeligheden hele historien om den start, det danske ishockeylandshold har fået ved A-VM i Minsk.

Mens lørdagens nederlag til Sverige var forventet, var søndagsdukkerten mod Norge svær at sluge, og nu er Danmark det eneste hold i den indledende gruppe uden point efter to runder.

- Vi er da trætte af det, for vi ville rigtig gerne have slået Norge. Nu er vi i den samme situation som sidste år, hvor vi står med nul og niks efter de første to kampe, men dengang var vi i stand til at rejse os, siger Simon Nielsen.

Humøret er selvsagt ikke tårnhøjt i den danske lejr, og derfor handler det nu om at mobilisere ny optimisme forud for kampen mod Italien tirsdag eftermiddag.

Her er en dansk sejr et krav.

- Kampene falder så tæt ved et VM, at der ikke rigtigt er tid til at have ondt af sig selv. Vi fokuserer på næste kamp, og nu er det i hvert fald must-win mod Italien.

- Vi gør egentlig bare alt det, vi plejer før en kamp. Vi træner og forbereder os. I ishockey skal man være god til at lægge en skuffelse bag sig, fordi vi spiller mange kampe. Man er nødt til at se fremad, siger Simon Nielsen.

Mens Danmark altså er uden point, overraskede Italien søndag ved at tage tre point mod Frankrig.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst