Dansk VM-stjerne er stadig indebrændt trods storkamp

Anne Mette Hansen rejste sig mod Brasilien efter sin sløje kamp mod Tyskland. Men oplevelsen nager fortsat.

Anne Mette Hansen scorede fire gange på fem forsøg, da Brasilien blev slået.

Anne Mette Hansen scorede fire gange på fem forsøg, da Brasilien blev slået.

KUMAMOTO:Tirsdag var hun helt ved siden af sig selv. Onsdag fik Anne Mette Hansen oprejsning med en storkamp, da håndboldlandsholdet besejrede Brasilien med 24-18 ved VM.

Men frustrationen over tirsdagens nedtur mod Tyskland buldrer stadig i kroppen på den stærke bagspiller, selv om humøret selvsagt er blevet væsentlig bedre.

- Jeg føler, jeg er den samme spiller, som jeg var mod Tyskland. I dag (onsdag, red.) blev jeg bare sat i nogle situationer, hvor jeg kunne spille mit spil. Det gjorde jeg ikke mod Tyskland, og det frustrerer mig rigtig meget.

- Nu står vi med en vind-eller-forsvind-kamp mod Frankrig. Vi kunne jo have afgjort det forinden, siger Anne Mette Hansen.

Hun var en af de spillere, der hævede stemmen på spillermøderne i døgnet efter etmålsnederlaget til tyskerne.

Og resultatet var til at få øje på. Fire mål på fem forsøg mod Brasilien. Ingen udvisninger og en stærk forsvarsindsats.

- Jeg har skældt ud, også på mig selv.

- Vi fik snakket om, hvordan vi skulle gøre hinanden gode. Det var frustrerende, at jeg skulle ligge og pisse sådan rundt i en kamp, hvor vi tabte med et mål, siger Anne Mette Hansen.

Med sejren over Brasilien er det danske hold stadig i live i VM-turneringen. Danmark kommer i mellemrunden, hvis holdet slår Frankrig i sidste gruppekamp på fredag.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.