Dansk western-instruktør rørt efter premiere

Det var en bevæget Kristian Levring, der kunne træde ud af festivalpalæet i Cannes efter gallavisningen på "The Salvation".

18. maj 2014 05:16

At han nogensinde skulle komme til at lave en western, havde den danske instruktør Kristian Levring ikke troet.

Men natten til søndag kunne han lade sig hylde med klapsalver, da "The Salvation" blev vist ved en prestigefyldt midnatsgalla på filmfestivalen i Cannes.

- Det er stort for mig, det er det altså. Folk klappede! Jeg har lavet en western med danskere, og så står folk og klapper, det er meget bevægende, siger Kristian Levring til Newspaq kort efter visningen.

Også Mads Mikkelsen er godt tilfreds. Han bemærkede, at de mange galla-klædte gæster ikke blev siddende i sæderne, men rejste sig og klappede af filmen, da den var færdig.

- Det gik så godt, det var rigtig dejligt at se den, og folk var rigtig glade. De stod op og klappede, så vi er glade, fortæller Mads Mikkelsen.

- Det var fantastisk at se den på så stor en skærm, nu har jeg jo kun set den på et lile fjernsyn. Det var en rigtig western!, siger han,

For sangerinden Oh Land, der i filmen spiller Mads Mikkelsens kone, var det første gang, hun overhovedet så den film, hun er med i.

- Det var så vildt, det var helt fantastisk. Det var helt overvældende, at folk klappede så meget, siger hun.

"The Salvation" vises i Cannes uden for konkurrence. I Danmark får den premiere den 22. maj.

Newspaq

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...