Danske Bank lukker kassen på onsdag

Danske Bank i Skagen lukker for kassebetjeningen, men filialen fortsætter med fokus på rådgivning

Danske Bank i Skagen lukker kassen på onsdag og fokuserer 100 procent på rådgivning. Arkivfoto

Danske Bank i Skagen lukker kassen på onsdag og fokuserer 100 procent på rådgivning. Arkivfoto

SKAGEN:Når kassen i Danske Banks filial i Skagen lukker på onsdag øges fokus på rådgivningen.

- Danske Bank fortsætter i Skagen, men uden kassebetjening. Fremover koncentrerer vi alle kræfter om selve rådgivningen af vores kunder, siger Jens Ole Christensen, filialdirektør i Danske Bank Skagen Afdeling.

Pengeautomaterne bliver ved filialen, så her kan man fortsat hæve og overføre penge, også til andre kunders konti i andre banker.

Lokalt samler Danske Bank fremover kassebetjeningen i Frederikshavn. Her vil det fortsat være muligt at betale regninger ved kassen, indbetale penge og veksle valuta. Det kan man ikke fremover i Skagen.

Danske Banks privatkunder kan også fortsat hæve og indsætte penge samt betale regninger i den lokale postbutik i Skagen.

Kunderne kan selv

At filialen i Skagen siger farvel til kasserne 9. januar skyldes primært at antallet af kassetransaktioner er halveret de seneste fire år.

- Kunderne bruger banken på en anden måde end tidligere. De kan foretage næsten alle transaktioner med netbank og dankort, og det benytter de sig af. De fleste kunder kommer kun i filialen for at få rådgivning i forbindelse med større, økonomiske beslutninger vedrørende bolig, pension og investering. Derfor tager vi dette skridt, siger Jens Ole Christensen.

Netbankskoler og kurser

Filialdirektøren erkender, at der også er kunder, som endnu ikke er helt trygge ved netbank og dankort. Derfor afholder Danske Bank denne vinter over 60 Netbankskoler og godt 60 ”Trin for trin” informationsmøder for at hjælpe kunderne.

- Vi gør i øjeblikket en ekstra indsats for at forberede kunderne på fremtiden uden kassebetjening, og man behøver ikke at lære computer og netbank. Mange vil uden problemer kunne klare sig med et hævekort/dankort, Betalingsservice og Danske Giro, hvor de kan betale regninger for 7 kr. pr. stk. ved at sende dem i en kuvert til os. Og hvis man er i tvivl, kan man altid ringe og få hjælp hos vores kundelinje, siger Jens Ole Christensen.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Breaking
Drabet på Mia: Grusomt anklageskrift
Luk