Syvende nederlag til curlingkvinder

Skipper Madeleine Dupont og co. har en enkelt kamp tilbage til at rejse sig efter nederlag til Schweiz

Danmark tabte onsdag 4-6 til Schweiz. Foto: Phil Noble/Reuters/Ritzau Scanpix

Danmark tabte onsdag 4-6 til Schweiz. Foto: Phil Noble/Reuters/Ritzau Scanpix

CURLING:Heller ikke i onsdagens kamp mod Schweiz blev det til gevinst for de danske curlingkvinder ved vinter-OL i Pyeongchang.

Schweiz løb med en sejr på 6-4 over danskerne, der med en enkelt kamp tilbage blot har hentet én sejr i otte forsøg ved vinterlegene.

Allerede før opgøret stod det dog klart, at danskernes rolle var udspillet i kampen om semifinalepladserne.

Schweiz kom ind til kampen med to sejre og dermed en enkelt mere end de danske kvinder.

Men også for schweizerne var drømmen om en plads i semifinalen brast allerede før kampen. Blot fire nationer går nemlig videre til kampen om medaljer, og så langt op i tabellen kunne Schweiz ikke nå.

Schweiz åbnede med et point i første ende, mens danskerne først kom på tavlen i fjerde ende, da skipper Madeleine Dupont og co. scorede to point og tog en føring på 2-1.

Det blev til et enkelt point i henholdsvis sjette og ottende ende, men Schweiz scorede løbende og generobrede føringen. Danskerne missede et ekstra point i ottende ende, der kunne have gjort opgaven i tiende ende betydeligt nemmere.

Før sidste ende var de danske kvinder bagud 4-6. De sidste to danske sten skulle lægges i huset, men Schweiz havde nemt ved at fjerne den første af disse, og så stoppede tiende ende før tid.

I sidste kamp, der spilles senere onsdag, møder de danske curlingkvinder hjemmebanefavoritterne fra Sydkorea. Sydkorea har vundet syv af otte kampe og er allerede kvalificeret til semifinalen.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.