Danske fans kan købe kvartfinalebilletter

Selv om EM-kvartfinalerne er udsolgt, er der endnu chance for at følge landsholdet, hvis det kvalificerer sig.

Danske fans kan købe kvartfinalebilletter

Med en sejr over Tyskland på søndag er det danske fodboldlandshold klar til kvartfinalen ved EM i Polen og Ukraine.

Og selv om det europæiske fodboldforbund (Uefa) allerede i april lukkede for billetsalget til kvartfinalerne, som meldes udsolgt, får de danske fans en ny chance for at overvære kampen på stadion - såfremt Danmark altså kvalificerer sig.

Uefa har nemlig meddelt DBU, at returbilletter fra fans fra andre lande bliver sat til salg på Uefa's hjemmeside to timer efter de afsluttede gruppekampe søndag aften.

- Vi har en forhåbning om, at når de to kvartfinalister er fundet, vil nogle billetter, som har været reserveret af andre forbund, blive frigivet til fans fra de i kvartfinalen deltagende nationer.

- Vi har naturligvis haft kontakt til Uefa, og de har forsikret os om, at disse billetter vil blive sat til salg på uefa.com, så jeg kan kun anbefale interesserede i at følge godt med her, siger DBU’s økonomichef, Bo Grøn-Iversen til DBU's hjemmeside.

Kvartfinalen skal spilles i Polen - enten i Gdansk eller Warszawa alt efter, om man bliver nummer et eller to - og dermed skulle der være forholdsvis let adgang og kort transporttid fra Danmark.

Foreløbig har under 200 danskere sikret sig kvartfinalebilletter.

/ritzau/