Danske kendisser: Her er vores bedste modetip

Københavns modeuge får hver sæson kendisser til at flokkes om catwalkene. Her er de kendte kvinders bedste modetip.

To gange om året fyldes Københavns gader i anledningen af Copenhagen Fashion Week med designere, kendte danskere og modeller, der alle har en stor passion for mode.

Og i anledningen af modeugen er de danske kendiskvinder også flittige til at dele ud af deres bedste modetips og fortælle, hvilke kendte personer de selv bliver inspireret af.

Sangerinden Oh Land fortæller, at hendes største stilikon er storesøsteren As Øland, der til daglig arbejder inden for modebranchen.

- Da jeg var lille, gik hun på designskole i London, og hun gik altid i alt muligt underligt genbrugstøj, griner sangerinden, da Ritzau Fokus møder hende på den røde løber under modeugen.

- Hun var min påklædningsdukke, tilføjer storesøster As Øland, som også er med på den røde løber, stolt og fortsætter:

- Jeg lærte hende hendes første ord: Prada, siger As Øland med henvisning til det berømte modehus.

Oh Lands bedste modetip lyder desuden på, at man skal lade være med at tage noget tøj på, der er for besværligt at komme rundt i. Ligesom at tøj der bliver krøllet, når man sidder i bilen, også er en dårlig idé.

"Woman"-sangerinden Stine Bramsen peger på sin kollega sangerinden Aura som sit danske stilikon.

- Hun er så ekstrem og kan lide at lege med farver og teatralske udtryk. Det kan jeg ret godt lide, siger Stine Bramsen.

Med sin sang "Woman" er Stine Bramsen fortaler for, at kvinder skal elske deres kroppe, uanset hvordan de ser ud, hvilket også afspejler sig i sangerindens bedste modetip.

- Det må være, at man skal kende sin krop og forstå, hvordan man skal klæde den, så man fremhæver de gode ting. For eksempel hvordan man forlænger sin krop, hvis man er kort ligesom jeg.

Som tidligere vært på underholdningsprogrammet X Factor har Eva Harlou hver fredag haft en stylist, der hjalp til med at vælge hendes tøj, men nu hvor hun ikke længere står på scenen i DR Byen hver fredag, er der andre kvinder, som hun kigger til for inspiration.

- Det må være Lina Rafn, fordi hun gør sig umage. Jeg synes, hun er så dejlig modig også. Det kan jeg godt blive inspireret af. Hun gør sig altid umage, siger Eva Harlou.

Og lige netop det at gøre sig umage er et kodeord i forhold til mode, påpeger Eva Harlou.

- Lige meget hvad man gør, så skal man bare gøre sig umage, for så er det sjældent helt forkert. Både i forhold til tøj og makeup, fortæller Eva Harlou til Ritzau Fokus og tilføjer, at man nogle gange skal holde igen, hvis man har lidt for mange idéer til sin påklædning.

- Tag to armbånd af, inden du går ud af døren, griner tv-darlingen på den røde løber.

/ritzau/FOKUS

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.