Danske kendisser hygger i sneen

Christiane Schaumburg-Müller, Oliver Bjerrehus og Emil Thorup er nogle af de berømtheder, som nyder snevejret i Danmark.

For nogen er snevejr lig med forsinkede busser, glatte veje og sure snerydningspligter.

Men for andre er de små fnug synonym med hygge. Og det gælder også en lang række danske kendisser, som alle bruger det sociale medie Instagram til at lufte deres glæde over snevejret i Danmark.

- Hjem kære hjem! Det er koldt, men det er nu smukt med al den sne. Det er bedre end sjap og gråvejr, skriver den 33-årige skuespillerinde Christiane Schaumburg-Müller, som netop er vendt hjem fra en luksuriøs rejse rundt i det sydøstlige Asien.

Også den 39-årige model Oliver Bjerrehuus nyder sneen, som i de seneste dage har lagt sig som en dyne over Danmark. Han har således lagt et billede op på sin Instagram-profil, som forestiller hans to døtre Sigga og Hanna, der kælker i den københavnske park Øster Anlæg.

Modsat Bjerrehuus har den blonde tv-vært Emil Thorup ingen børn, men det er ikke ensbetydende med, at vintervejret ikke også glæder ham.

- Kom hjem til det her i dag. Hvis der ikke var så djævelsk koldt i nederste etage, ville det være perfekt, skriver DR-ikonet om et billede af sit snedækkede teglstenshus, som han kalder for "Københavns hyggeligste lille hus".

DMI melder, at vinteren indtil videre har været mildere end normalt, men samtidig kan store dele af landet se frem til enkelte snebyger i løbet af både onsdag og torsdag.

Se Oliver Bjerrehuus' foto her: http://instagram.com/p/ypTGM7RRsq/?modal=true

Og Emil Thorups her: http://instagram.com/p/ypv19DQp9m/?modal=true

Og Christiane Schaumburg-Müllers Instagram-hyldest til det danske snevejr her: http://instagram.com/p/ypq4XGn0Y6/?modal=true

Newspaq

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden