Danske skuespillerinder: Vi er en forkælet generation

Vi lever i en tid, hvor mulighederne er mange, men for nogle betyder det, at det er svært at slå sig til tåls.

Linda Kastrup Foto: Scanpix/Linda Kastrup

Linda Kastrup Foto: Scanpix/Linda Kastrup

En attraktiv middelhøj hustru, to sølvgrå Volvo'er i indkørslen, to yndige unger og et 120 kvadratmeter etplans hus med ligusterhæk.

Det kunne lyde som opskriften på den perfekte tilværelse, men for mange af os lurer utilfredsheden, selv når vi har opnået alt det, vi har ønsket os.

Det er noget, de danske skuespillerinder Natalie Madueño og Mille Dinesen har lagt mærke til.

- Jeg tror, at drømmen om noget andet og noget bedre kan være rigtig stor for nogle, siger stjernespiren Natalie Madueño, der i foråret 2016 fik sit gennembrud i tv-serien "Bedrag".

- Man tror altid, at der er noget bedre end det, man har lige nu og lige her. Men det er der bare ikke, siger skuespillerinden.

Sammen med Mille Dinesen er hun lige nu aktuel i filmen "Swinger", hvor karaktererne hver især længes efter en anden tilværelse end den, de har.

De går i swingerklub for at prøve at sætte kulør på livet, men må erkende, at det ikke nytter noget at peppe livet op ind i mellem, hvis man grundlæggende er utilfreds.

Og det med at være utilfredse, er der - også i det virkelige liv - desværre nogle af os, der er, mener skuespillerinderne.

- Der er et eller andet med denne her generation, der er lidt forkælet. Vi kan godt komme til at idealisere andres tilværelse, siger Mille Dinesen og bliver bakket op af sin kollega.

- Det er jo det med, om græsset virkelig er grønnere på den anden side. Vil jeg egentligt hellere have naboens hus? Naboens bil? Naboens kone?, siger Natalie Madueño.

Alligevel er de to skuespillerinder enige om, at der er forskel på at længes efter noget andet og at drømme om noget mere.

- Det er fint at drømme, så længe man fokuserer på, at den drøm, man har, skal skubbe én fremad i livet, forklarer Mille Dinesen.

Filmen "Swinger" har premiere den 22. september.

/ritzau/FOKUS

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.