Danske volleyballherrer taber for anden dag i træk

Danmark tabte med 1-3 i sæt til Slovakiet. Det var det andet nederlag i træk ved European League i volleyball.

Danske volleyballherrer taber for anden dag i træk

De danske volleyballherrer spillede i store dele af kampen lige op med Slovakiet i European League, men det endte med et nederlag i fire sæt.

Slovakiet vandt 21-14, 25-23, 19-21, 21-12, og især andet og tredje sæt var særdeles jævnbyrdige.

Det kunne dog ikke forhindre det andet danske nederlag i træk ved stævnet på hjemmebane i Antvorskovhallen i Slagelse. Torsdag aften tabte Danmark til Belgien.

- Drengene leverede en rigtig god holdpræstation. Vi spillede meget bedre end i går, og vi var tæt på at vinde andet sæt.

- Vi har fundet en gruppe spillere, som spiller rigtig godt sammen. Fantastisk indhop af Peter Trolle Bonnesen, der gjorde det rigtigt godt.

- Der er masser, vi kan bygge på. Jeg vil også gerne rose publikum, der har bakket flot op om holdet og skabt en rigtig hjemmebanestemning, siger landstræner Fred Sturm i en pressemeddelelse.

Tre missede sætbolde i andet sæt gjorde ondt på det danske landshold, der alligevel viste høj moral og vandt tredje sæt.

- Der var en super fed stemning igen i dag. Fantastisk publikum. Men hvor er det ærgerligt, at vi ikke udnyttede en af vores tre sætbolde i andet sæt. Så havde kampen stået helt lige.

- Vi er så tæt på hele tiden, men marginalerne vil bare ikke være med os. Vi spillede lige op med EM's nummer fem. Der er masser af gode takter, som vi tager med os, siger Peter Trolle Bonnesen.

Danmark møder lørdag aften Østrig i den sidste European League-kamp i Slagelse.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.