Dansker henter tredje sejr i træk med Porsche

Michael Christensen hentede med sin makker Richard Lietz tredje Porsche-sejr i GTE Pro-klassen søndag.

Den danske racerkører Michael Christensen hentede søndag endnu en sejr med Porsche i GTE Pro-klassen.

Sammen med Richard Lietz dominerer de to kørere i øjeblikket World Endurance Championship, og søndag hentede makkerparret en sejr i sekstimersløbet i Shanghai.

Dermed har Christensen og Lietz vundet tre ud af de seneste fire VM-løb i serien og har nu hentet sejre i udholdenhedsløbene i Tyskland, USA og Kina.

- Vi vidste fra begyndelsen, at vi havde en hurtig bil med vinderpotentiale, men med knap 40 biler til start og vanskelige forhold på den regnvåde bane, vidste vi også godt, at vi skulle holde os ude af problemer, siger Michael Christensen i en pressemeddelelse.

Richard Lietz begyndte løbet som nummer fem, men allerede efter 15 omgange, lå han i spidsen, og senere præsterede Michael Christensen en serie af fornemme omgange, hvilket rakte til sejren.

- At køre bilen over målstregen efter den sidste time er en oplevelse, jeg sent vil glemme. Det var helt fantastisk, siger Michael Christensen blandt andet i meddelelsen.

Danske Kevin Magnussen skal senere i november testkøre for Porsche på Circuit de Catalunya i Spanien i LMP1-klassen.

I den klasse sikrede Porsche sig søndag den fjerde sejr i træk med kørerne Mark Webber, Timo Bernhard og Brendon Hartley.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden