Dansker i dykkerulykke i Norge

En dansker er bragt til behandling efter en dykkerulykke i Norge, oplyser Kristiansands Politi.

En godt 50-årig dansk mand er blevet hentet op af vandet efter, han har fået problemer på en dykkertur ud for Grønning Fyr syd for Kristiansand, der ligger i det sydlige Norge.

Det oplyser politiet i Kristiansand, der overfor flere danske medier bekræfter, at manden er dansk.

Politiet i Kristiansand får klokken 14.42 søndag en melding om en mand, der på en dykkertur har fået problemet og er blevet hentet på land af sine kammerater, som han dykker med.

Da redningsfolkene ankommer bliver der udøvet førstehjælp på stedet. Manden bliver derefter fragtet til Arendal Sygehus, hvor han været til behandling. Siden er han blevet bragt til Ullevål Sygehus i Oslo, oplyser Arendal Sygehus.

Hans tilstand beskrives som kritisk, men stabil. Han er overført til Ullevål Sygehus for at komme i behandling i trykkammer.

Ifølge politiet i Kristiansand er der ingen oplysninger om, at stedet skulle være særlig farligt at dykke ved, og vagthavende fortæller Ritzau, at vejrforholdene hele dagen har været fine.

Den lokale dykkerklub skriver på sin Facebook-side, at de var på stedet i samme tidsrum, og at alle deres medlemmer er kommet sikkert hjem.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.