Dansker til Premier League: Jeg vil bringe noget nyt

Jores Okore vil komme med noget nyt til Aston Villa, og håber at hjælpe med at bringe holdet ind i en ny æra.

Dansker til Premier League: Jeg vil bringe noget nyt

Jores Okore er kun 20 år. Han har spillet Champions League, han har spillet syv landskampe for Danmark, og han har været en af de dominerende spillere hos FC Nordsjælland gennem de seneste par sæsoner.

Fra 1. juli og de næste fire sæsoner spiller han i Premier League-klubben Aston Villa.

Selv om niveauet er højere i England end i Superligaen, håber han at kunne gøre en forskel.

- Vi har gode spillere overalt. Det bliver svært, men jeg håber, at jeg kan komme ind og vise, hvad jeg kan, og blive en vigtig del af holdet. Jeg vil komme med noget nyt til vores spil, og virkelig hjælpe holdet ind i en ny æra.

- Min førsteprioritet er selvfølgelig at blive en rigtig god forsvarsspiller, men jeg tror også, at jeg har noget at bidrage med offensivt. Måske sætte nogle angreb i gang, siger han til klubbens hjemmeside.

Aston Villas manager Paul Lambert fremhæver Jores Okores ydmyghed, og danskeren tilføjer da også ydmygt på klubbens hjemmeside, at han i første omgang skal koncentrere sig om at forsvare, og så må tage den derfra.

Jores Okore har haft samtaler med en anden tidligere Aston Villa-spiller, Martin Laursen, som har talt godt om klubben.

- Jeg håber, at jeg kan tilføre holdet, hvad han tilførte, og selvfølgelig noget af min egen stil også. Martin var en stor spiller for Aston Villa, og jeg vil ikke tale det op til for meget.

- Jeg er nødt til at komme ind og arbejde hårdt, og det har jeg tænkt mig at gøre. Jeg har en god træner, som vil hjælpe mig til at udfylde min rolle. Med at være en leder, med at tage ansvar og præstere godt.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.