Danskerklubben Kiel kom hjem fra Final 4 uden medaljer

Trods en tæt og hård kamp måtte Kiel se sig besejret af polske Vive Kielce i bronzekampen ved Final 4 i Köln.

En hård og tæt bronzekamp søndag ved Champions Leagues Final 4-stævne i Köln mellem Kiel og polske Vive Kielce endte med en 28-26-sejr til polakkerne.

Dermed blev der ingen medaljer til René Toft, Rasmus Lauge og Kim Sonne Hansen ved i det prestigefulde afslutningsstævne.

Kampen blev intens fra første fløjt, og det var tydeligt, at begge hold var interesserede i bronzemedaljerne. De to hold fulgtes tæt ad med stillingen 5-5 efter et kvarter, og sådan fortsatte første halvleg frem til pausestillingen 12-12.

Playmaker Rasmus Lauge og målmand Kim Sonne Hansen spillede ingen rolle i kampen for Kiel i lørdagens semifinale mod Veszprém.

Søndag var der dog spilletid til Rasmus Lauge, der var skadet under turneringen i fjor, og Lauge kvitterede med sin første Final 4-scoring, da han bragte Kiel foran 7-6 efter 20 minutter.

Danskeren greb i det hele taget chancen og spillede en fornem kamp med stor aggressivitet, da det strammede til efter pausen.

Han stod i alt for fire scoringer på seks afslutninger. René Toft Hansen scorede en enkelt og også Kim Sonne Hansen kom på banen og havde et par redninger.

Med et kvarter igen i det tætte opgør betød en god periode for Kiel, at der igen var balance med stillingen 20-20.

Det tætte opgør bød på klasseredninger mod slutningen i begge ender - blandt andre af svenske Andreas Palicka i Kiel-målet.

Men med syv minutter igen trak Vive Kielce fra, og da et indspil fra Rasmus Lauge blev tabt i Kiel-angrebet lignede det en lille matchbold til polakkerne.

Men kampen bølgede frem og tilbage, og Vive Kielce var tæt på at sætte en firemålsføring over styr mod slutningen, inden bronzemedaljerne blev sikret.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.