Darren Fletcher forlader Manchester United efter 15 år

Den slidstærke midtbanespiller skifter til Premier League-klubberne West Bromwich Albion.

Darren Fletcher - væk fra Old Trafford for første gang i femten år. Foto: Martin Meissner/AP/POLFOTO

Darren Fletcher - væk fra Old Trafford for første gang i femten år. Foto: Martin Meissner/AP/POLFOTO

Darren Fletchers 15 år lange karriere hos Manchester United sluttede mandag, da West Bromwich Albion skrev kontrakt med midtbanespilleren.

Den 31-årige skotte kom til United som teenager og er noteret for 342 kampe og 24 mål.

Det var ventet, at tiden i Manchester nærmede sig en afslutning. Fletcher har haft svært ved at spille sig på holdet under Uniteds nye manager, Louis van Gaal.

Kun fem gange er han startet inde i denne sæson, og i januar var Fletcher tæt på at skifte til West Ham United på en fri transfer.

- Han er en vigtig mand i omklædningsrummet. Jeg kan lide ham både som menneske og fodboldspiller. Vi kommer til at savne ham, men han har ikke spillet mange kampe, og derfor vil vi gerne hjælpe ham videre, sagde Louis van Gaal i den forbindelse.

Nu bliver det så ikke West Ham i London, mens West Bromwich i Birmingham, der får gavn af Fletcher. Kontrakten gælder to et halvt år.

- Jeg har været hos United hele min karriere og har aldrig kendt til andet. Men jeg følte, at det var det rette tidspunkt at skifte, siger Fletcher.

Og han forlader Old Trafford med masser af medaljer. Siden debuten i 2003 er det blandt andet blevet til fem mesterskaber, to triumfer i Liga Cuppen samt en Champions League-titel.

/ritzau/AFP

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.