Datastuen åbner

Der fokuseres på hjælpeprogrammer

Arkivfoto
Serritslev 19. september 2016 22:27

SERRITSLEV: Datastuen i Serritslev indledes den nye sæson torsdag 22. september i konfirmandstuen på Enebærvej i Serritslev.

- Det er syvende sæson, og vi vil, i den nye sæson blandt andet fokusere på nogle af de hjælpe-programmer (app’s) som fås både til iPad og til computeren. Vi vil se på hvad de kan, og hvordan vi får fat i dem, fortæller Poul Petersen fra Datastuen.

- Der er som sædvanlig plads til alle - nybegyndere og mere øvede, og vi vil prøve at hjælpe med nogle af de mange problemer computeren kan give. Vi kan nok ikke klare alt, siger Poul Petersen, men vi vil altid prøve at hjælpe.

Der indledes som regel med gennemgang af et emne, som er bestemt på forhånd. Det er emner, som deltagerne har været med til at bestemme, og ud over apps, skal vi se fjernsyn og læse avis på computeren eller iPad’en og så vil vi prøve at indlæse fotos på computeren. Der udleveres et program for efterårets emner den første gang.

- Hvis ikke man har en computer, kan man låne en i datastuen, og da vi er fem hjælpere, er der mulighed for at få hjælp til lige det, der driller.

- Der er ingen mødepligt i Datastuen, og det koster ikke noget at deltage.

Undervejs i de to timer Datastuen har åben, kan man købe kaffe og et rundstykke.

- Alle er velkomne, Datastuen er ikke kun for Serritslev-borgere siger Poul Petersen der er talsmand for Datastuen.

Han besvarer også gerne eventuelle spørgsmål.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...