Datter kopierer afdød skandalemodel

En kontroversiel reklame viser afdøde Anna Nicole Smiths lille datter som model for Guess.

Datter kopierer afdød skandalemodel

Seksårige Dannielynn Birkhead ligner sin mor, den afdøde nøgenmodel Anna Nicole Smith, på en prik. Nu debuterer datteren som model for tøjmærket Guess, som Anna Nicole Smith var ansigt for i 90'erne.

Dannielynn mistede sin mor i 2007, da den skandaleombruste model døde af en overdosis. Dengang var Dannielynn fem måneder gammel, og hun er siden blevet opfostret af sin far, Larry Birkhead.

Han forsvarer sin beslutning om at lade datteren gå i mors fodspor i en kampagne for Guess Kids, hvor Dannielynn poserer i moderigtigt børnetøj.

- Det var ikke modelarbejdet, som var skyld i Anna Nicoles død. Det er forkert at dømme mig eller Dannielynn, siger Larry Birkhead til The Sun om kampagnen, der viser hans datter posere på en strand.

Faderen fortæller, at ligheden mellem Dannielynn og Anna Nicole er slående.

- Sommetider kigger jeg på hende, og det er som at kigge på Anna. Jeg prøver at skælde hende ud, og det er Anna, der ser tilbage på mig. Det er svært, fortæller Larry Birkhead.

Anna Nicole Smith blev kendt igennem mandemagasinet Playboy og var siden model for blandt andet Guess og H&M.

Som 26-årig blev hun gift med en 89-årig oliemilliardær, og blev herefter fast inventar i verdens sladderspalter frem til sin død i 2007, blandt andet på grund af sit stofmisbrug og en arvestrid.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.