David Nielsen: Fokuserer kun på at overleve

Lyngby er nummer fire i Superligaen, men målsætningen er stadig blot at overleve i rækken

David Nielsen fokuserer ikke på tabellen på trods af den gode stime. Foto: Ólafur Steinar Gestsson/Scanpix

David Nielsen fokuserer ikke på tabellen på trods af den gode stime. Foto: Ólafur Steinar Gestsson/Scanpix

LYNGBY:Lyngby hentede for fjerde gang på stribe en 1-0-sejr, da holdet søndag hjemme slog FC Midtjylland i Superligaen.

Med sejren avancerer Lyngby til ligaens fjerdeplads, og dermed står man godt i kampen om de vigtige top-seks-placeringer, der giver adgang til mesterskabsslutspillet efter 26 spillerunder.

- Vi spiller i en liga, hvor der er en gylden billet til et slutspil, og resten skal så spille om sorteper. Vi skal overleve på en eller anden måde, det er vores mål som oprykkerhold.

- Vi skal blive ved med at holde det fokus, vi har nu. Tabellen har vi ikke skænket en tanke på nuværende tidspunkt, siger David Nielsen.

Lyngby-træneren er imponeret af de skridt, hans hold har taget, siden det i første kamp efter oprykningen tabte 0-3 til FC København.

- Vi skulle lige lære at spille i Superligaen. Det skulle vi lige bruge et par kampe til, men nu synes jeg, at vi har fundet en god vej.

- I dag havde vi en helt fantastisk balance, når man ser på alle dele af spillet. Vi var gode på bolden, vi var gode, når de havde bolden. Vi var livsfarlige på omstillinger og dræbte alle deres omstillinger, siger David Nielsen.

For Lyngbys Alexander Munksgaard var kampen lidt mere speciel end så mange andre. Han er på kontrakt i FC Midtjylland, men er frem til næste sommer udlejet til Lyngby.

- Der var lidt ekstra sommerfugle i maven, for alle mine bedste kammerater løb rundt på den anden side af midterlinjen, siger Munksgaard.

- Det var specielt, men det gjorde det kun endnu federe at vinde. Da først kampen blev fløjtet i gang, var det en almindelig fodboldkamp for mig, og der handlede det udelukkende om at vinde for Lyngby.

Kampen var Alexander Munksgaards anden, siden han for godt en måned siden kom til Lyngby.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.