David Nielsen roser sit hold efter tredje sejr i træk

Ifølge cheftræneren har Lyngby spillet fænomenalt i de sidste tre kampe, hvor det er blevet til tre gange 1-0.

Superliga: Viborg FF - Lyngby Boldklub Foto: Scanpix/Mikkel Berg Pedersen

Superliga: Viborg FF - Lyngby Boldklub Foto: Scanpix/Mikkel Berg Pedersen

Lyngby har haft en fantastisk uge i Alka Superligaen. Søndag blev det til den tredje 1-0-sejr på stribe, da Jeppe Kjær scorede et fantastisk mål ude mod Viborg.

I anden halvleg var Lyngby presset hårdt i bund af et Viborg-mandskab, der prøvede ihærdigt at få udlignet. Lyngbys cheftræner, David Nielsen, var meget tilfreds med, hvad han så fra sine spillere.

- Jeg kigger tilbage på anden halvleg med aller største glæde. Den vilje, jeg så fra mine spillere, var helt vild. Vi har fået noget held med os, som vi ikke har haft i de foregående kampe, siger David Nielsen.

Hans mandskab har nu vundet tre kampe i streg, og opskriften har været den samme i alle tre kampe.

- Kigger man på, hvordan de tre kampe er forløbet, så har vi været fænomenale, indtil vi har scoret. Derefter har vi forsvaret os rigtig godt og holdt tre gange clean sheet.

- Spillerne er virkelige gået i sig selv. Vi spiller en fantastisk kamp mod AaB først, så en kamp mod Brøndby, hvor vi smadrer dem i første halvleg. Vi formår at stå i mod i alle kampe. Det har vi gjort fantastisk, siger David Nielsen.

Cheftræneren indrømmer da også, at de tre kampe på en uge kan mærkes.

- Spillerne var trætte fysisk. Det var varmt, og det var den tredje kamp på en uge. Det blev hårdt for os. Vi kunne ikke rigtig få spillet til at køre, og Viborg slog lange bolde ned mod os. Vi skulle bare forsvare. Det skal man nogle gange acceptere, siger David Nielsen.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.