DBU håber på udsolgt mod Serbien

Tre uger før EM-kvalifikationskampen mod Serbien i København har DBU afsat 22.000 sæder i Parken.

Det danske landshold får muligvis opbakning fra 37.000 tilskuere i en fyldt Telia Parken, når Serbien den 13. juni kommer på besøg i EM-kvalifikationen.

Dansk Boldspil-Union (DBU) oplyser, at salget af billetter i øjeblikket ser lovende ud.

- Lige nu har vi solgt 22.000 billetter, hvilket er mere end, hvad vi plejer på nuværende tidspunkt til lignende kampe, siger kommunikationschef, Jakob Høyer.

- Vi har tidligere haft kampe mod Tjekkiet og Bulgarien, hvor vi endte på 21.000 og 23.000 tilskuere.

- Med det salg, der er nu, og en god optakt, så håber vi på et udsolgt Parken mod Serbien, siger kommunikationschefen.

Fem dage før den vigtige EM-kvalifikationskamp i København spiller landsholdet en testkamp i Viborg mod Montenegro. Her er der solgt 8000 af i alt 10.000 billetter, og DBU regner også med, at den kamp bliver for fyldte tribuner.

Landstræner Morten Olsen håber især på fuld opbakning til kampen mod Serbien, som Danmark med en sejr kan hægte helt af i kvalifikationen.

Selv om serberne er kommet skidt i gang på vejen mod EM, og blandt andet tabte 1-3 til Danmark i Beograd, så mener landstræneren, at Serbien råder over den største individuelle kvalitet i EM-kvalifikationsgruppen.

- Vi har brug for 37.000 tilskuere og en heksekedel i Parken, så har vi en chance mod Serbien.

- Individuelt er Serbien det bedste hold i vores pulje. Vi ramte en god dag dernede, og vi kunne være kommet bagud med 0-2.

- Samtidig er serberne godt klar over, at de skal vinde resten af kampene for at komme til EM. Det vil være helt forkert at tro, at det bliver en walkover, fastslår Morten Olsen.

Portugal topper EM-kvalifikationsgruppen med ni point, Danmark og Albanien følger efter med syv point, mens Serbien blot har et enkelt.

De to bedste hold er direkte kvalificeret til næste års slutrunde i Frankrig, mens nummer tre kan håbe på en plads via playoff-kampe.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.