DBU og fodboldslandsholdet spiller uafgjort: Nordjyske.dks læsere splittet i konflikt

Næsten lige mange af nordjyske.dks læsere holder med hver sin fraktion i striden mellem DBU og fodboldlandsholdsspillerne

Jens Hukiær
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix
Fodbold 5. september 2018 19:20

NORDJYLLAND: Er det landsholdsspillerne, der er griske, eller er det Dansk Boldspil Union (DBU), der har tabt sutten i konflikten mellem landsholdsspillerne og det danske fodboldforbund?

Hvis det er læserne på nordjyske.dk, der skal afgøre det spørgsmål, så bliver det et noget mudret svar.

Her på sitet har vi fra mandag og frem til nu kørt en afstemning, hvor læserne skulle svare på hvem de holder med i konflikten mellem DBU og landsholdsspillerne.

Og hele 2.119 læsere har svaret på spørgsmålet. Af dem har de 887 stemmer svarende til godt 41,8 procent svaret, at de holder med DBU, og at spillerne bare har at spille landskampene.

Men næsten lige så mange har svaret det modsatte - nemlig at de holder med spillerne, og at DBU bør bøje sig for spillernes krav. 827 har stemt for det svar, og det giver lige godt 39 procent.

Godt 14 procent - 297 læsere - har svaret, at sagen er for kompliceret til at give et konkret og direkte svar, mens 108 stemmer eller godt fem procent svarer ved ikke til spørgsmålet om, hvem de holder med i konflikten.

Du kan stadig nå at stemme ved at følge dette link:

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...