DBU og Spillerforeningen nærmer sig deadline for ny aftale

Senest søndag skal DBU og Spillerforeningen have en ny aftale klar, da den midlertidige aftale udløber.

Mads Øland håber og tror, at en ny aftale er på plads senest søndag. Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

Mads Øland håber og tror, at en ny aftale er på plads senest søndag. Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

Når klokken søndag aften skifter fra 23.59 til 00.00, udløber den midlertidige aftale, som Dansk Boldspil-Union (DBU) og landsholdsspillerne anført af Spillerforeningen blev enige om 6. september.

I disse dage sidder parterne ved forhandlingsbordet i håbet om at komme frem til en permanent aftale, der i første omgang kan sikre, at herrelandsholdet stiller op til Nations League-kampen mod Irland i oktober.

Den midlertidige aftale kom i stand for at sikre kampen i samme turnering hjemme mod Wales, men nu skal den veksles til en permanent af slagsen.

Parterne har indgået en aftale om ikke at gå til offentligheden med detaljer om forhandlingerne, inden alt er på plads, så det er svært at vide, hvor tæt de er på hinanden.

Dog udtalte Spillerforeningens direktør, Mads Ølands, i BT torsdag, at han har forventninger om at nå til enighed inden fristens udløb.

- Det både håber og tror vi, sagde Øland.

Onsdag 3. oktober skal landstræner Åge Hareide udtage truppen, der i Nations League skal møde Irland på udebane 13. oktober samt Østrig i en testkamp på hjemmebane i Herning tre dage senere.

Danmark indledte Nations League med en 2-0-sejr over Wales med det "rigtige" landshold.

Få dage forinden havde DBU samlet et landshold af sekundaspillere for at stille op til testkampen mod Slovakiet, fordi man ikke havde en gældende aftale på plads til den kamp.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.