EMNER

DCH slutter et godt år

19 hunde var til hvalpetest, som var en slags juleafslutning for foreningen

1
Galleri - Tryk og se alle billederne.

- Vi kunne godt have brugt en 30-40 medlemmer mere til vore kurser, men vi vil heller ikke presse flere ind på holdene, end der er trænere til, fortæller formand Flemming Wiederholt.

DRONNINGLUND:19 hunde med førere stillede op til en såkaldt hvalpetest hos DCH Dronninglund for at se, hvad de har fået ud af lydighedskurset, som startede efter sommerferien i år.

- Vi ser først og fremmest på, om der er god kontakt mellem hund og fører. De prøves i forskellige basale ting og skal derefter lave nogle specielle øvelser, fortalte dommer Maibritt Thomsen. Efter nytår starter de på et fortsætterhold. Hvalpetesten var samtidig en slags juleafslutning for medlemmerne.

- 2013 har været et godt år. Vi er oppe på 201 medlemmer, hvilket er lidt under de foregående år, og det skyldes, at vi mangler trænere. Vi lægger nemlig vægt på, at rammerne er gode for vores kursister, og det vil også sige, at holdene ikke er for store, oplyser formand Flemming Wiederholt.

- I år har vi holdt de konkurrencer, som vi plejer, og på udebane har vi klaret os godt, synes jeg. Vi fik tre kredsmestre i agility, og ved DM havde vi fire med i rally, fire med i agility og én med i lydighed. Sidstnævnte fik en flot andenplads. I 2014 skal vi være vært ved DM. Det kommer til at foregå om efteråret i Dronninglund med gymnasiet som centrum. Vi er allerede begyndt at planlægge begivenheden. Her på banerne ved Skelbakvej har vi søgt om at få lys sat op. Det afgøres lige i begyndelsen af det nye år, og så står sponsorerne sikkert i kø for at få lov til at give et bidrag, slutter Flemming Wiederholt med et bredt julesmil.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.