De allerværste hoteller

Insekter i sengen, sædpletter på lagenet. Hotelgæster beretter om rædselsoplevelser

Et møgbeskidt toilet på et af de værste hoteller i Paris, ifølge en af hotellets gæster. (foto fra tripadvisor.com)

Et møgbeskidt toilet på et af de værste hoteller i Paris, ifølge en af hotellets gæster. (foto fra tripadvisor.com)

REJSER:Er der noget vi hader, når vi tager på ferie, er det elendige hoteller. Og dem er der en del af, blandt andet i europæiske storbyer.

Selv hos de store, hjemlige charterselskaber kan man risikere at blive fælt skuffet, når man ankommer til feriedestinationen.

De flotte hotelbilleder på websiderne eller i glitrede rejsebrochurer kan vise sig at være noget ganske andet end virkelighed.

Også når man selv køber en flybillet og booker hotel på nettet, kan man risikere at komme galt afsted, hvis man ikke ser sig godt for.

Mange turister har oplevet rædselsfulde ting på hoteller, fremgår det af tripadvisors liste over mest populære hoteller i de større byer.

”Muggent værelse - dårlig seng”

De allerværste hoteller finder man i bunden i hitlisterne, og her et par skrækeksempler på, hvad turister siger de har oplevet på hoteller i for eksempel London:

”Muggent værelse med en meget ubehagelig seng dækket med insekter.”

En anden gæst skriver om samme hotel:

”Elendig og sur service, dårlig seng, ingen wi-fi, ingen morgenmad og varme og ildelugtende værelser”.

En tredje hotelgæst har heller ikke sovet godt på det pågældende London-hotel:

”Sengene var håbløse. Der var ingen madras tilbage på det, der engang var en seng. At ligge direkte på fjedrene giver på ingen måde den bedste søvn.”

Sæd på lagenet

Heller ikke i Paris kan man være sikker på at være tilfreds, når man indlogerer sig på hotel.

”Jeg har rejst rundt i hele verden hele mit liv, og jeg kan ærligt sige, at det er det værste sted, jeg nogensinde har boet på”, lyder den negative bedømmelse fra britiske Tilly af et bestemt Paris-hotel.

En anden turist kalder også hotellet ”det værste sted, jeg nogensinde har været. Skidt overalt.”

Der var ligefrem gamle sædpletter på lagenerne, hævder gæsten, ifølge anmeldelsen på tripadvisor.

Kan bruges som rettesnor

Ole Kirchert Christensen, redaktør for luftfarts- og rejsesitet check-in.dk, mener, at man skal tage hotelbedømmelserne med et vist forbehold.

- Man kan kun bruge hotelbedømmelserne som en rettesnor. Antallet af bedømmelser er sindssygt vigtigt - der skal være en ”kritisk masse”. Er der under 100 bedømmelser af et hotel, skal man være varsom, siger Ole Kirchert Christensen.

Han siger, at der i branchen er formodninger om, at nogle hoteller kan have fået en gruppe personer til at skrive positive anmeldelser, så bedømmelsen bliver ekstra god.

Omvendt kan dårlige bedømmelser også være bestilt chikane mod bestemte hoteller.

- De store mest troværdige

Da tripadvisor.com er et meget stort website, med mange hotelbedømmelser, er der mulighed for at få nogenlunde troværdige fingerpeg om hotellers faktiske standard. Især hvis hundredvis af bedømmelser peger i samme retning, vurderer redaktøren for check-in.dk.

Generelt betragter Ole Kirchert Christensen de helt store websider som for eksempel tripadvisor.com, hotels.com og booking.com som nogenlunde troværdige med hensyn til hotelbedømmelser.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.