De bedste blandt landets heppere

Frederikshavner-klubben Jam Cheerleading er for andet år i træk vært for DM i cheerleading

16
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

FREDERIKSHAVN:Slår man op i ordbogen under ”festligt” eller sågar ”farverigt”, så kunne der sagtens være et billede fra lørdagens aktiviteter i Arena Nord.

For andet år i træk arrangerer Jam Cheerleading i Frederikshavn nemlig DM.

- Det er åbenbart svært at få nogle af de andre klubber i landet til at byde ind, fordi det kræver en del frivillige, fortæller Bjarke Friis, der er formand for den lokale klub.

- Men her i Frederikshavn har vi et supergodt samarbejde med både Arena Nord og med forældrene til de 60 medlemmer i vores klub.

Cirka 800 aktive deltager i DM, og derudover var cirka 1.000 pårørende og andre tilskuere med på lægterne i den store hal i Arena Nord. Så der var en rigtig fin kulisse omkring arrangementet.

- Det er en rigtig god samlende aktivitet for klubben, at arrangere sådan noget, som det her. Selv om det selvfølgelig også er hårdt, fastslår Bjarke Friis.

- Men jeg kan garantere for, at vi ikke holder det næste år igen.

- Det er i hvert fald ikke planen, siger Bjarke Friis med et stort smil.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.