Skørping

De bedste skatere indviede Bro’ Bowl

Skørping er nu kommet på skater-verdenskortet

17
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Formand for kultur- og fritidsudvalget i Rebild Kommune, Lene Aalestrup (K) stod for dagens første tale.Foto: Grete Dahl

SKØRPING:Den amerikansk inspirerede skaterbane blev indviet lørdag i Skørping. Banen er formet som en swimmingpool og er den første i Nordjylland af sin slags.

Efter en lang takketale, hvor flere lokale sponsorer blev hyldet, blev den røde snor endelig klippet, og skaterne kunne trille i poolen.

Hele verden var med

I dagens anledning havde skatere fra Brasilien og Spanien lagt vejen forbi Skørping for at være med til den store indvielse.

Også de allerbedste skatere fra Danmark var til stede. De dystede i en turnering, der går landet rundt, og i forbindelse med Skørpings nye skatepool havde de valgt den nordjyske by som stoppested.

Stolte bagmænd

Jesper Andreasen, der er initiativtager til skaterbanen, var en stolt mand, da banen endelig blev taget i brug af de mange ivrige skatere.

- Det bruser i maven! Skørping har virkelig mangler den her bane, så det er bare fantastisk! sagde han.
Også Henrik Bjerg Thomsen, der er formand for Ungdomshusets Venner, var tilfreds.
- Det hele er så uvirkeligt. I marts var det et hul i jorden, og i dag er banen færdig. Jeg er helt vildt glad, sagde han efter indvielsen.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.