De cyklede buspenge ind

Friplejehjemmet i Bedsted skal have sin egen bus. Det er dyrt

Poul Erik Tarp
Formanden for Venneforeningen Karen Nørgaard var selv i sadlen for at cykle penge hjem til en bus til friplejehjemmet. De 45 cyklister kom i mål med 91.153 kr., og det er Karen Nørgaard ovenud tilfreds med. - Det er dejligt, siger hun. Foto: Diana Holm
EMNER 1. september 2013 18:45

BEDSTED: En bus skal friplejehjemmet i Bedsted have.

Og den opgave har friplejehjemmets Venneforening har påtaget sig. Men det er i sagens natur et dyrt indkøb, som også koster en del kontanter i driften.

Forsikringer, værkstedsregninger og brændstof løber alt sammen op. Det ved enhver, der har bil.

Det er imidlertid kun en udfordring, der skal løses og borgerne i Bedsted lader sig bestemt ikke kue af sådanne materielle bekymringer.

Lørdag arrangerede friplejehjemmets Venneforening et cykelsponsorløb for at køre penge ind til bussen, og formanden for Venneforeningen Karen Nørgaard fortæller glædesstrålende, at resultatet af cykelløbet blev 91.153 kr. som nu bliver sat ind på buskontoen, hvor der i forvejen står 40.000 kr.

- Vi havde 45 personer fra byen og oplandet, og det var hovedsageligt pårørende og personalet, som havde fundet cyklerne frem, og de cyklede tilsammen 1.063 kilometer, fortæller hun og tilføjer, at sponsorløbet blev afviklet i tidsrummet mellem kl. 15.00 og 17.00 lørdag.

Med omkring 130.000 kr. på Venneforeningens buskonto ligger det nu inden for mulighederne relativ hurtigt at få købt en bus.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...