Aalborg

De elsker City Cup

De uden- og sjællandske klubber er vilde med City Cup

11
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Hård kamp om bolden men ikke om deltagerne. Aalborg City Cup startede stille og roligt op i det små for ti år siden, og turneringen har stille og roligt vokset sig stor takket være et samarbejde med Euro-Sportring, der står for tilmelding og organisering. Men den skal heller ikke være større, end den er nu, siger formand for Aalborg Freja, Tom Nielsen.

AALBORG:Her i Danmark kalder vi det fodbold, mens det hedder voetbal, football, football, fußball og fotboll i de andre deltageres lande. Heldigvis er fodbold-sproget universelt, og derfor er der da heller ingen problemer med at sætte 2500 spillere sammen fra Danmark, Holland, Frankrig, Norge, Sverige og Tyskland. Der er Aalborg City Cup her i Kristi himmelfartsferien, og det er noget der trækker hold fra andre lande til. Også Sjælland.

- Vi synes, det er et godt arrangement. Lige fra forberedelsesfasen bliver vi taget godt imod, og de er gode til at vende tilbage på vores henvendelser. Og når vi så er her, så bliver der taget hånd om tingene, og de unge hygger sig, siger Jan Johansen fra Helsinge Fodbold.

Årets turnering er den tiende i rækken, og den er løbende vokset fra 80 hold i begyndelsen til et rekordantal på 220 sidste år. I år er der 190 hold, og nu har turneringen fundet sin naturlige størrelse omend der er plads til lidt flere.

- Vi startede stille og roligt op i det små for ti år siden, og turneringen har stille og roligt vokset sig stor. Vi vil egentlig ikke have turneringen større, end den er nu. Vi kan tage op til 220 hold, og flere er vi ikke interesserede i, for hvis vi skal udvide, så skal vi have en anden organisation og involvere andre klubber, siger Tom Nielsen, formand for Aalborg Freja, der arrangerer Aalborg City Cup.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.