De er altid på vagt

CSH Security har fået godt fodfæste i Brønderslev

CSH SECUrity har base på Håndværkervej - herfra kører vagterne ud i byen for at sikre, at alt er som det skal være i virksomheder og på byens skoler og byggepladser. På billedet vægter Brian Porskrog og indehaver Claus Stenberg Hansen.Foto: Kurt Bering <i>Kurt Bering</i>

CSH SECUrity har base på Håndværkervej - herfra kører vagterne ud i byen for at sikre, at alt er som det skal være i virksomheder og på byens skoler og byggepladser. På billedet vægter Brian Porskrog og indehaver Claus Stenberg Hansen.Foto: Kurt Bering Kurt Bering

BRØNDERSLEV:Claus Stenberg Hansen, 36 år, og fra Jerslev har etableret sig i Brønderslev med vagtfirmaet CSH Security. Døgnet rundt, året rundt kører Claus og hans mandskab ud fra kontoret på Håndværkervej i Brønderslev for at holde øje med byen.

- Vi er altid vågne, siger Claus Stenberg Hansen, der ofte selv sidder bag rattet i vagtbilen - i øvrigt assisteret af to schæferhunde, der er klar til at bakke ham op. Vi har en bil fast i Brønderslev døgnet rundt. En vagt, en by. Så vagterne er altid tæt på, hvis en alarm lyder. Vi er samtidig lokalkendte og har stor erfaring på området.
CSH Security samarbejder tæt med alarmselskaberne DanGroup og Mariendahl.

Når en alarm lyder fra et firma eller en byggeplads, er vagten på stedet efter få minutter. Claus konstaterer dog, at alarmerne i 97 procent af tilfældene er falske. Men han er ikke i tvivl om, at vagternes natlige rundture i lokalområdet virker forebyggende - og på den måde er de med til at hindre indbrud med deres blotte tilstedeværelse.

- Runderingerne er primært for at forebygge indbrud og hærværk, tilføjer han.
- Vi runderer på virksomhederne og kører efter alarmer. Desuden kan vi tilbyde faste vagter - altså en fast vagt på eksempelvis en byggeplads.
CSH Security tilbyder også udgangskontrol ved butikker, hvor der bliver taget stikprøvekontrol af personalet.
- Vi kan tage os af værdihåndtering og vagtopgaver ved koncert, vi kan være servicevagter i supermarkeder, brandvagter ved arrangementer og klare opgaven som dørmænd - ja alt, der har med vagtopgaver at gøre, fortæller Claus, der lægger vægt på kvalitet. Firmaet er således godt på vej til at blive ISO certificeret.
- Og vi har mange firmaer som kunder i Brønderslev - men vi mangler fortsat en del, siger Claus, der personligt opsøger potentielle kunder i området.
Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.