De første i Vild med dans-omdans: Det er demotiverende

Det første par, der skal i omdans i Vild med dans er filminstruktør Søren Fauli og Karina Frimodt.

9. September 2016 20:21

Trods en delt tredjeplads hos dommerne blev det filminstruktør Søren Fauli og hans dansepartner Karina Frimodt, der næste fredag skal kæmpe for deres overlevelse i Vild med dans.

- Vi håbede jo på, at vi var lettet bagefter, røber Søren Fauli efter afgørelsen, og fortsætter:

- Men det er vi jo ikke nu. Nu er vi urolige.

Med en omfavnende arm fra partneren Karina Frimodt fortæller han, hvordan den næste uge skal gå med både at gøre premiereaftenens vals bedre, så de ikke ryger ud efter omdansen, mens de samtidig skal træne deres næste dans til programmet.

Træningen ser parret dog frem til med blandede følelser.

- Der er noget enormt demotiverende ved at skulle øve den næste dans og ikke vide, om vi kommer til at optræde med den, udtaler Søren Fauli.

- Det havde været noget andet, hvis vi vidste det i aften. Nu skal vi gå en hel uge og være nervøse. Vi må jo bare træne, medgiver Karina Frimodt.

Selv om aftenens dommerkvartet kvitterede med 13 point for parrets engelske vals og samtidig ikke kom med nogle specifikke kritikpunkter, fortæller parret, at de skal hjem og se deres dans igennem, og finde de ting, der skal gøres bedre inden næste uges omdans.

En ting er dog sikkert i følge Karina Frimodt:

- Vi skal lige lande i det, så tager vi den derfra.

De seks par, der kan ende i sæsonens første omdans med Søren Fauli og Karina Frimodt, og som skal danse næste fredag, er sangeren Thomas Buttenschøn og hans partner Mie Moltke, bokseren Sarah Mahfoud og partner Morten Kjeldgaard, designer Nicholas Nybro og hans partner Luise Crone Dons, skuespillerinde Laura Bach og hendes partner Michael Olesen, sangerinde Kirsten Siggaard og partner Thomas Evers Poulsen og kok Gorm Wisweh og hans partner Sofie Kruuse.

Vild med dans løber dette efterår over skærmen for 13. gang og sendes hver fredag klokken 20 på TV2.

/ritzau/FOKUS

Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...