De frivillige blev fejret

Frivillig Fredag med prisuddeling - årets frivilligpris gik til Ove Rønnov

7
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Niels Christian Aaen, næstformand i Frivilligrådet. Foto: Bente Poder

BRØNDERSLEV:Fredag var der Frivillig Fredag i Brønderslev Hallerne, hvor Frivilligrådet og Brønderslev Kommune bød på en eftermiddag for de frivillige, sociale foreninger.

Her var både kage, taler, musikalsk underholdning med Underholdningsorkestret Vendia fra Hjørring og hygge - og så blev årets frivilligpris uddelt.

Den gik til Ove Rønnov, der modtog prisen, fordi han har været med til at starte en KOL-netværksgruppe, hvor han har været tovholder siden 2012. Der er 23, som går til træning, og et kor på 17 personer, som synger sammen hver uge

De øvrige indstillede var:

Øster Brønderslev Borgerforening, der arbejder med mange projekter for lokalsamfundet, især Bålhøj Festivalen.

Karin Merete Nielsen fra Ældresagen Dronninglund, som er koordinator for besøgstjenesten, arrangerer ture for besøgsvenner og besøgsmodtagere og styrer telefontjenesten, hvor ældre kan få et tryghedsopkald om morgenen.

Birgit og Søren Borup, der er aktive i Røde Kors både i butikken og i deres lektiehjælp.

Heidi Mølgaard Pedersen, der er leder af De Grønne Pigespejdere i Hjallerup og har gjort en indsats for spejderne med fokus på fællesskabet.

Kamillus, Brønderslev, der våger ved meget syge og døende borgere boende i eget hjem eller på plejehjem.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.