De gør klar til tre dage med Agger Athlon

Fredag klokken 15.30 tjekker deltagerne ind, og klokken 17 går starten til de første af tre dages aktiviteter

10
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

AGGER:Forberedelserne til weekendens Agger Athlon er i fuld gang.

600 små høballer kan både skabe stemning på pladsen på Agger Havn, der er udgangspunkt for aktiviteterne til tre dage med Agger Athlon, men de kan også bruges som anderledes markeringer - eksempelvis af en mountainbikebane. Eller fungere som siddepladser for publikum.

Det tre dage lange arrangement skydes i gang fredag, klokken 17. Derfor var der travlhed med forberedelserne allerede onsdag, fortæller Michael Mark, der er en af hovedmændene bag årets arrangement.

- Og vi bliver færdig med det hele til fredag. Faktisk har vi alt klar torsdag til middag, fortæller Michael Mark, som i år har flere forhåndstilmeldinger til de tre dages aktiviteter end tidligere.

- Fire og en halv gang flere er forhåndstilmeldt - det svarer til godt 90, fortæller Michael Mark onsdag formiddag i vished om, at der er flere tilmeldinger på vej. Tendensen er, at deltagerne lurerpasser og venter på en sikker vejrudsigt, før de går ind på Agger Athlons hjemmeside og tilmelder sig.

Michael Mark forventer, at sidste års deltagertal på 131 bliver slået i år. Blandt andet fordi arrangørerne i år har valgt at komme ud til deltagerne gennem de sociale medier.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.