De har fået papir på rent vand

Frederikshavn Vand A/S er blevet certificeret i miljøledelse

Forsyningsformand Brian Pedersen og Lars Østergaard, Frederikshavn Vand, har fået bevis på, at der er styr på miljøet i vandforsyningen. Arkivfoto: Peter Broen <i>Peter Broen</i>

Forsyningsformand Brian Pedersen og Lars Østergaard, Frederikshavn Vand, har fået bevis på, at der er styr på miljøet i vandforsyningen. Arkivfoto: Peter Broen Peter Broen

FREDERIKSHAVN:Frederikshavn Vand A/S har opnået certificering i miljøledelse og arbejdsmiljøledelse.

Frederikshavn Vand har flere kunder som ligeledes er certificeret og som gerne ser deres leverandører er certificeret. Hermed dokumenteres det, at der er styr på alle processer og opsatte mål for Frederikshavn Vand A/S, og certificeringen gør det nemt både at leve op til myndighedernes lovkrav og at nå de erklærede mål, vandforsyningen har.

Certificeringen gælder for alle værker under Frederikshavn Vand.

De to vandværker i Skagen og Bunken forsyner langt størstedelen af husstandene i den tidligere Skagen Kommune. De to vandværker indvinder tilsammen omkring 2 mio. kubikmeter vand om året.

Der ligger to vandværker i den tidligere Frederikshavn Kommune, nemlig Tolne Vandværk og Åsted Vandværk. Vandet fra de to vandværker dækker 98 procent af forbruget i den tidligere Frederikshavn Kommune. De indvinder tilsammen omkring 2,5 mio. kubikmeter vand om året.

I den sydlige del af kommunen ligger Sæbygårdværket og Ørnedalsværket. Vandet fra de to vandværker dækker 70 procent af vandforbruget i den tidligere Sæby Kommune. De t indvinder tilsammen omkring 1,3 mio. kubikmeter vand om året.

Vandforsyningen har over 30.000 kunder.

Arbejdsmiljømæssigt skal også leverandører og entreprenører nu dokumentere, at de arbejder efter processer, der sikkerhedsmæssigt er vurderet, så uheld minimeres.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.