De kan gå på vandet

FfI Swim har modtaget en flot håndsrækning af Nordeafonden

Jeppe Hostrup og Kurt Bering
Svømmere fra FfI kan nu se frem til en camp i Fjerritslev takket være en uventet stor pose penge i form af et legat fra Nordeafonden.
Frederikshavn 29. september 2015 07:02

FREDERIKSHAVN: Svømmeafdelingen i FfI har modtaget et legat på 100.000 kroner fra Nordeafonden.

FfI Swim søgte et legat hos Nordeafonden, fordi man ville arrangere sin egen svømme-camp for klubbens medlemmer, og nu har klubben altså fået fingre i en stor pose penge.

- Det er rigtigt mange penge, og det betyder så meget for klubben. Det giver os muligheden for at starte den her svømme-camp op for klubbens medlemmer, siger formand for FfI Swim, Berit Svendsen, der var noget overrasket over, at klubben fik tildelt legatet.

Fokus på det sociale

Svømme-campen, som Nordeafondens tilskud primært skal dække, afholdes fra den 23. - 25. oktober i Fjerritslev Idrætscenter, og indtil videre har 60 børn og voksne tilmeldt sig. Og det er både svømmere og deres familie.

- Vi har inviteret forældre og søskende med, fordi forældrene er så vigtig en brik i klubben. Vi er utroligt afhængige af forældre til svømmekonkurrencer, og derfor skal de også med her, siger Berit Svendsen.

Klubben håber dog på, at flere af svømmeklubbens 160 medlemmer vil tilmelde sig.

Uden legatet havde svømme-campen kostet deltagerne ca. 600 kroner, men nu koster det dem kun 100 kroner at deltage.

Og de får en weekend fyldt med træning i både vand og på land samt en masse socialt samvær.

- Den her camp har stor fokus på det sociale i klubben, fordi det er så vigtigt for at få klubben til at fungere. Vi har ikke et klubhus ligesom i fodboldklubben, hvor det sociale kan foregå efter træning. Derfor må vi arrangere sådanne arrangementer, forklarer Berit Svendsen.

Rykker ud af byen

I Frederikshavn har det ikke været muligt for klubben at få samme faciliteter, som de har fået i svømmehallen i Fjerritslev, og derfor har man valgt at flytte campen ud af byen.

- I Fjerritslev havde de simpelthen bare de bedste muligheder at give os.

- Vi har fået alt det vandtid og haltid, som vi ønskede os, og samtidig kan vi overnatte for billige penge, siger Berit Svendsen.

Udover campen i Fjerritslev, regner svømmeklubben fra Frederikshavn også med at bruge nogle af pengene på endnu en camp, som bliver placeret sidst på svømmesæsonen.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...