Aså

De må gerne blive længere

"Mod Hjemvé" afsløret på Asaa Havn

7
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Foto: Esben Heine

ASAA:Når københavnere kommer til Vendsyssel, kan de blot slå et smut omkring Asaa Havn. Det er én af de mange tanker med skulpturen "Mod Hjemvé", der lørdag middag blev afsløret.

Det var formand for kunstudvalget, Margit Chemnitz (V), der afslørede skulpturen, der er lavet af kunstneren Palle Mørk fra Brønderslev.

Hun glædede sig over, at skulpturen har fået en så fin placering på havnen, og sagde, at kunstfonden gerne støtter gode initiativer.

Byrådsmedlem Hildo Rasmussen (S), der er én af initiativtagerne til kunstværket, mener, at "Mod hjemvé" nærmere hører hjemme i Asaa end hvor han først så den, nemlig skuende ud over en kartoffelmark i Brønderslev.

- Asaa er indgangen til Brønderslev Kommune, for de mange, der kommer sejlende hertil, så det er godt, at de får noget smukt at kigge på.

- Der skal ikke herske tvivl om, at vi forventer, at "Mod Hjemvé" bliver en markant besøgsmæssig attraktion, måske ikke i samme størrelsesorden som den navnkundige "Lille Havfrue" i København - men næsten, sagde Knud Erik Sørensen med et smil.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.