De manglende mål frustrerer Horsens-lejren

Både Martin Retov og Johnny Mølby revser efter 0-0 mod Randers FC holdets manglende skarphed i angrebet.

De manglende mål frustrerer Horsens-lejren

Med det ene point mod Randers FC kom AC Horsens op på otte kampe i træk i Superligaen uden nederlag.

Men den flotte stime er ikke noget, som midtbanestyrmanden Martin Retov efter nulløsningen tænker så meget over.

- Vi er pisse frustrerede over, at vi ikke får lavet de mål, vi skal lave i øjeblikket. Og chancer har vi i den grad i dag, siger Martin Retov.

- Vi havde håbet, vi kunne tage herop og lukket hullet til Randers. Sådan skulle det ikke være. Det er svært at vinde fodboldkampe, når vi ikke scorer mål. Vores selvtillid er god nok, indtil afslutningen kommer.

Horsens-træner Johnny Mølby er efter kampen splittet over kampens resultat og ærgrer sig også over sit holds manglende skarphed i front.

- Jeg er glad for, at vi er kommet ind i en periode, hvor vi er svære at slå som hold og spiller til nul igen. Men i den offensive del kommer vi til nogle muligheder, hvor vi skal spille den sidste bold markant bedre, end vi gør i dag, siger Johnny Mølby.

- Vi stressede, når vi kom i de situationer i stedet for at bevare roen. Jeg føler i øjeblikket, at man bare er glad for at komme frem til en afslutning.

Han ser dog det positive i, at holdet kommer frem til chancer og glæder sig til, at angriberen Ken Fagerberg snart er tilbage på holdet.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.