De nominerede til Den NORDJYSKE Initiativpris er fundet

Ildsjæl, social indsats og social-økonomisk virksomhed udvalgt blandt 152 indstillede

2
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

NORDJYLLAND:Den NORDJYSKE Initiativpris på 100.000 kr. skal 10. marts 2015 finde sin første modtager. Prisen er indstiftet af NORDJYSKE Medier med støtte fra Aalborg Stiftstidendes Fond, og rigtig mange har gennem de seneste uger indstillet kandidater til prisen.

Tirsdag mødtes dommerkomiteen, som består af repræsentanter for NORDJYSKE Medier, formand for Aalborg Stiftstidendes Fond Jørgen Kjær Jacobsen samt de to eksterne dommere Johannes Andersen, samfundsforsker Aalborg Universitet og Klaus Bystrup, projektleder og tidligere leder af Aalborg Karneval, for at snævre feltet ind til de tre nominerede, blandt hvem den endelige prismodtager skal findes.

- Det har været livsbekræftende læsning at gennemgå de mange begrundelser og ikke overraskende rigtig svært at vælge fra, siger chefredaktør Turid Fennefoss Nielsen, som er en af NORDJYSKEs repræsentanter i dommerkomiteen.

Blandt de 152 navne og organisationer, der var blevet indstillet, har dommerkomiteen nomineret:

- Din Nødhjælp ved Anja Ringgren Lovén, Frederikshavn for hendes markante og imponerende arbejde for at hjælpe udstødte børn i Nigeria.

- Foreningen 9220 De Frivillige, for deres frivillige sociale indsats for borgere i Aalborg Øst.

- Den social-økonomiske virksomhed Råd&Dåd ved Rasmus Højen, Attrup.

På NORDJYSKE Mediers årsmøde 10. marts 2015 bliver den endelige modtager af de 100.000 kr. offentliggjort, mens de øvrige nominerede hædres med hver 10.000 kr.

I næste uge bringer vi her i NORDJYSKE Stiftstidende og på 24NORDJYSKE portrætter af de tre nominerede og fortæller om det arbejde, de udfører.

- Vi vil gerne sige tak for alle indstillinger og den indsats, der er blevet ydet for at sætte fokus på det unikke initiativ og den hæder, alle ildsjæle og uegennyttige initiativer fortjener, siger Turid Fennefoss Nielsen.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.