De nye medarbejdere er klar 1. oktober

Udbetaling Danmark i Frederikshavn får 175 ansatte

7
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Den gamle Told og Skat bygning er fredet og skal kalkes. Foto: Peter Broen,

FREDERIKSHAVN:1. oktober åbner den nye myndighed Udbetaling Danmark deres fem centre i, Frederikshavn, Holstebro, Haderslev,

Vordingborg og Hillerød. Centrene åbnes samlet 1. oktober ved et arrangement i Holstebro og i Frederikshavn sker indvielsen så 9. oktober.
Antallet af medarbejdere i Frederikshavn kommer til at være cirka 175, hvoraf halvdelen kommer fra kommunerne, hvor opgaverne flyttes fra.
Medarbejderne fra kommunerne har alle fået tilbud om at flytte med til Frederikshavn, og de fleste kommer til at pendle mellem deres nuværende bopæl i Nordjylland og Frederikshavn.
Centerdirektør Poul Erik Graversen forklarer, at overflytningen sker i tre etaper: 1. oktober, 1. december og 1. marts.
Konkret betyder det, at familieydelserne overtages pr 1. oktober, barselsdagpenge pr. 1. december og førtids- og folkepension samt boligstøtte pr. 1. marts 2013.
Det er ATP, der driver Udbetaling Danmark. ATP Ejendomme har købt den tidligere Told og Skat-bygning, som har gennemgået en total indvendig renovering, og nu mangler man kun, at få indrettet lokalerne til egentlige arbejdspladser med borde, stole og IT udstyr.
- Nu glæder vi os til at møde de nye medarbejdere, hvoraf de første 27 er klar til at udbetale ydelser til familierne 1. oktober, siger Poul Erik Graversen.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.