De skal svømme 200.000 kr. hjem på to timer

Det bliver to hektiske timer i svømmehalleni Thyhallen søndag. <i>Peter Mørk</i>

Det bliver to hektiske timer i svømmehalleni Thyhallen søndag. Peter Mørk

THISTED:På søndag 3. juni springer hovedparten af svømmerne fra Thisted Svømmeklubs konkurrenceafdeling i bassinet i Thyhallen. Det gør de for, i bogstaveligste forstand, at svømme penge ind til klubben. Det er det årlige sponsorstævne, som danner rammen for svømningen, og de ca. 60 svømmere har hver især været ude og skaffe sponsere, som har kunnet give enten faste beløb eller et beløb pr. svømmet meter, i to timer for elite- og aspirantsvømmere, og én time for talent- og synkrosvømmerne.

Erhvervslivets velvilje

Erhvervslivet i Thy har vist stor velvilje til at støtte svømmerne, på trods af vanskelige tider, men også familie og venner til svømmerne er på listen over sponsorer. Sidste år blev udbyttet på kr. 196.000, så målet i år er at nå over de 200.000, det vil sige en timeløn på ca. kr. 100.000, siger Jørgen Sølvkjær fra Thisted Svømmeklub.

Frivillige hjælpere

- Sponsorstævnet er en væsentligt del af klubbens sponsorindtægt, siger Jørgen Sølvkjær. Stævnet trækker også meget på den store skare af frivillige hjælpere, som klubben ikke kunne fungere foruden.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.